NO-CODE MOKYMAI

​​​Jums nebereikia kitų pagalbos norint turėti internetinę svetainę ar parduotuvę: kurkite tinklapius, įvairias aplikacijas, optimizuokite verslą nerašydami programavimo kodų. Su NO-CODE tai tapo paprasčiau nei bet kada!

2,518.00€0€**Ši suma gali būti finansuojama UŽT. Registracija

User Avatar

NO-CODE MOKYMAI

13 Weeks
All levels
0 lessons
0 quizzes
0 students

Kas yra NO-CODE ir ką jis gali?

​​​Jums nebereikia kitų pagalbos norint turėti internetinę svetainę ar parduotuvę: kurkite tinklapius, įvairias aplikacijas, optimizuokite verslą nerašydami programavimo kodų. Su NO-CODE tai tapo paprasčiau nei bet kada!

Kurkite IT produktus lengvai ir greitai

NO-CODE reiškia programinės įrangos ar svetainių kūrimą be programavimo žinių ar kodavimo įgūdžių. Vietoj kodo rašymo platformos NO-CODE siūlo vaizdines sąsajas ir vilkimo įrankius, leidžiančius vartotojams kurti ir įdiegti programas per grafinę vartotojo sąsają.

NO-CODE kūrimas paprastai apima iš anksto sukurtų komponentų, tokių kaip formos, šablonai ir darbo eigos, surinkimą į funkcinę programą. Šis metodas supaprastina kūrimo procesą ir leidžia vartotojams, turintiems mažai arba visai neturinčių kodavimo/programavimo patirties, greitai ir lengvai kurti sudėtingas programas.

​IT rinkos demokratizacija

NO-CODE platformos pastaraisiais metais išpopuliarėjo dėl jų gebėjimo demokratizuoti programinės įrangos kūrimą, leidžiančią bet kam kurti galingas programas, nereikalaujant specialių techninių įgūdžių ar išsamaus mokymo.

NO-CODE atsiradimas reiškia pokytį mūsų požiūriuose apie technologijas ir jų vaidmenį mūsų gyvenime. NO-CODE įrankiai ir platformos yra skirtos demokratizuoti prieigą prie technologijų ir suteikti asmenims galimybę kurti jiems reikalingus sprendimus, nepasikliaujant specializuotomis techninėmis žiniomis. Tai atspindi platesnę tendenciją kurti į vartotoją orientuotą produktą ir pripažinimą, kad technologija turi būti prieinama ir paprasta naudoti visiems, ne tik ekspertams.

Šia prasme NO-CODE reiškia naują mąstymą apie žmonių ir technologijų santykį, kuriame vertinamas įtraukimas, prieinamumas ir įgalinimas.

NO-CODE turi puikią ateitį, nes tai technologija, galinti ir toliau keisti skaitmeninių sprendimų kūrimo ir valdymo būdus.

Kadangi NO-CODE platformos tampa patogesnės naudoti, jos istipriai populiarėja įmonėse kuriant skaitmeninius sprendimus verslo optimizavimui ir organizaciniams procesams.

Dirbtinis intelektas

Dirbtiniam intelektui tobulėjant, jau dabar matome NO-CODE platformas, kurios sėkmingai integruoja šią naują technologiją į savo įrankius. Tai leis vartotojams kurti sudėtingesnius ir pažangesnius produktus nereikalaujant specialių techninių žinių ir perkeliant resursų bei laiko taupymą į naują lygį.

Apie mokymus:

  • NO-CODE mokymai vyks moderniose patalpose Vilniuje (Aguonų g. 6-3) arba nuotoliniu būdu ZOOM platformoje (nuotolinio mokymosi būdo dalyviai papildomai gauna paskaitų video įrašus).
  • Siekdami gerinti mokymų kokybę ribojame mokinių skaičių grupėje.
  • Kursų trukmė – 13,5 savaitės, 5 užsiėmimai per savaitę.
  • Kaina yra 2518.00 Eur. Tačiau visa ši suma gali būti finansuojama. Sužinokite apie finansavimą daugiau.
  • Paskaitų laiką galite rinktis iš siūlomų variantų. Mokinių patogumui mokymai bus vykdomi kontaktiniu bei nuotoiliniu būdais pasirinktinai. Jei Jūsų pasirinktu laiku grupė nesusidarys, pasiūlysime artimiausią variantą.

Pagrindiniai moduliai:

UX/UI (3,5 sav.)
SHOPIFY (2 sav.)
GLIDE (1 sav.)
ADALO (1 sav.)
A.I (2 sav.)
ELEMENTOR (WORDPRESS) (4 sav.)

Mokymai vyksta kiekvieną darbo dieną.

Taip pat:

  • Išsiaiškinsite kūrybinės veiklos principus ir tuo pačiu išmoksite suprasti, kaip išgirstą konstruktyvią kritiką perteikti kūrinyje;
  • Perprasite bendravimo su klientais subtilybes;
  • Mokysitės mąstyti apie vartotojo patogumą, jam teikiamą naudą ir veiksmingumą;
  • Mokysitės generuoti idėjas bei jas įgyvendinti efektyviais ir kokybiškais būdais.

Ką reikia turėti?

  • Kursams rekomenduojame turėti asmeninį kompiuterį, tačiau taip pat galime dalinai dengti Jūsų pasirinkto kompiuterio nuomos išlaidas. Nuotoliniams kursams rekomenduojame turėti du ekranus (pvz. nešiojamas kompiuteris + monitorius arba nešiojamas kompiuteris + plančetė) - taip sekti pamokas ir tuo pačiu metu praktikuoti užduotis bus gerokai patogiau.

Stipendija:

Finansavimą šiems mokymams gali gauti Užimtumo tarnyboje (UŽT) registruotas asmuo. Kaip užsiregistruoti UŽT, rasite čia:
Užimtumo tarnyba skiria stipendiją bedarbiams ir užimtiems asmenims, kurie mokymosi metu buvo atleisti iš darbo ir kuriems suteiktas bedarbio statusas – 0,5 MVA arba 2,83 Eur už lankytą valandą arba nedarbo socialinio draudimo išmokos dydžio.

SVARBU!
Užimtiems asmenims, kuriems Aukštą pridėtinę vertę kuriančių kvalifikacijų ir kompetencijų įgijimo priemonė taikoma pagal dvišalę ir trišalę sutartį, sudarytą nuo šių metų liepos 1 d. ir vėliau, mokymo stipendija nemokama.
Daugiau informacijos apie finansavimą rasite čia arba susisiekite su mūsų specialistu konsultacijai info@tobulek.info, tel. +37064683042.

Trumpa atmintinė finansavimui gauti

1. Prisiregistravę Užimtumo tarnyboje (UŽT) susisiekite telefonu su Jums prisikirtu konsultantu ir informuokite, kad norite dalyvauti šiuose mokymuose;
2. Padiktuokite programos kodą (223002808) ir nurodykite kursų pradžią bei pabaigą;
3. El. paštu info@tobulek.info informuokite mus, ar finansavimą gaunate (užtenka žodinio UŽT konsultanto patvirtinimo).
4. Tvarkotės UŽT nurodytus reikiamus dokumentus (medicininė pažyma, galimos formos: 046/a, f047/a, f048/a, f083-1/a, f086/a) bei laukiate UŽT paruošto Mokymosi kupono (dokumentas, patvirtinantis apie finansavimo gavimą).
5. Gavus Mokymosi kuponą, jo kopiją (nuotrauką) atsiųskite mums el. paštu info@tobulek.info (mokymosi kuponą dažniausiai išduoda likus 1 savaitei iki kursų pradžios).
SVARBU: Paprastai į laiškus atsakome per 24 val., tačiau būtinai patikrinkite ir SPAM / JUNK dėžutes!
Telefonas pasiteiravimui: +37064683042